Compuline Oy

Yksilöllistä palvelua

Compuline oy on vuonna 1993 perustettu yritys, joka tarjoaa yrityksille turvallisia palveluja verkossa sekä korkealaatuisia asiantuntijapalveluja ja
koulutusta.

Osaamme tuottaa asiakkaalle sopivimmat verkkopalvelut ja auttaa niiden käyttöönotossa. 

Meiltä saa myös koulutus-, tuki- ja ylläpitopalveluja. Teemme yrityksille tietoturvakartoituksia, tietoturvan riskianalyysejä, ohjaamme kyberharjoittelua sekä järjestämme tietoturvakoulutuksia

Mikäli tarpeesi on hankkia yrityksellesi kotisivu tai jokin muu verkkosivu, niin toimitamme sen avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous

Virtuaaliympäristö
Tuotteitamme:

  • yksilölliset ja turvalliset verkkosivut ja verkkokaupat palveluna,
  • erikoispalvelimet. Mikäli asiakas tarvitsee erikoisempaa palvelinasennusta, mutta ei tiedä, miten sen toteuttaisi, niin me autamme. Esimerkkejä videotallennesivusto, internetradio, blogialusta, asiakkuudenhallintajärjestelmä, jne.
  • Odoo-toiminnanohjaus, 
  • tietoturvapalvelut,
  • koulutus- ja tukipalvelut.


Meille on tärkeää:
  1. tarjota jokaiselle yritykselle yksilöllistä palvelua. Mikäli tarpeesi on hankkia yrityksellesi kotisivu tai jokin muu verkkosivu, niin toimitamme sen avaimet käteen -periaatteella.
  2. tarjota yritykselle ylläpidetty ja päivitetty turvallinen sivusto palveluna, jonka sijaintipaikka on Suomessa. Palvelut toteutetaan virtuaalisina palvelimina, joiden tietoturva on varmistettu tietoturvanhallintaohjelmistolla ja jatkuvalla 24/7-tietoturvanvalvonnalla.
  3. tarjota palvelua, ei palvelinta. Palvelinohjelmistojen turvallisuuden ylläpito, palveluiden toimivat tukipalvelut ja niiden laatu ovat meille tärkeitä asioita
  4. toimia aina rehellisesti. Jos teemme virheen, niin myönnämme sen rehdisti ja pyrimme korjaamaan. Emme tee virheitä sen enempää kuin asiakkaamme tai kilpailijamme. Kaikki kuitenkin tekevät joskus virheitä - myös me. Niistä tulee oppia ja ne tulee myöntää. 
  5. toimia empaattisesti ja joustavasti. Raha ei ole tärkein määre yritystoiminnassamme. Haluamme tehdä asiat hyvin ja oikein. Niin työyhteisömme sisällä kuin asiakkaitamme kohtaan yritämme olla joustavia. Ymmärrämme, että kaikki ei aina mene niin kuin on suunniteltu.